Innan ditt besök

Phuket International Aesthetic Center (PPSI) har följande förslag för kunder.

Thailand and Phuket

Information om Phuket kan du finna på; www.phuket.net och www.phuket.com.

Fotokonsultation

Innan du reser till Thailand kan du få en fotokonsultation av en av PPSI rekomenderad läkare. Du skickar fotografier till PPSI och en läkare kommer att ge ett utlåtande och en rekomendation samt ge en prisuppskattning. Du kan redan i detta skede få ett besked om du är en lämplig kandidat för operation eller ej.

Bokning av besök

Om du har bokat ett möte med PPSI bör du komma till sjukhuset i minst 10 minuter i förväg. Om du vill ändra din besökstid, vänligen bekräfta detta direkt med PPSI.

Tid för operation kan bara bekräftas efter din konsultation. En avtalad tid för konsultation och operation kan vara på samma dag. Det är ligger i ditt eget intresse att sluta röka minst 4 veckor före din operation. Du bör inte använda någon lotion, makeup eller nagellack innan operation om inte annat överenskommits med din kirurg.

Betalningar

PPSI kräver betalning i Thai Baht valuta och full betalning krävs normalt vid inresa och definitivt före din operation. Visa, MasterCard och AMEX är välkomna men kan tyvärr inte inte accepterar alla typer av betalkort. Vi kan inte ta emot checkar eller resecheckar. Det finns ATM eller bankomat på sjukhuset. Observera att Thailändska banker förnärvarande tar en avgift på 150 THB vid varje uttag och att varje uttag är maximerat till 20,000 THB och i vissa fall maximerat till 30,000 THB per dag.

Överföringar av pengar

Du kan överföra pengar via bank transferring till PPSI men minst två veckor före besöksdatum. PPSI bankuppgifter kommer att tillhandahållas på begäran.

Fasta och tar läkemedel

Om du har en planerad operation, se till att du slutar att ta aspirin och vitaminer minst två veckor innan operationen. Om du genomgår ett kirurgiskt ingrepp under narkos på din operationsdag ska du inte dricka eller äta under minst 8 timmar före din operationstid. Om du är på receptbelagda läkemedel måste du diskutera detta med din kirurg och ge dem information om din sjukdomshistoria. Om du är osäker om du ska sluta ta någon medicin innan ditt möte eller kirurgi, kontakta PPSI för ett besked.

Pre-Kirurgiska Tester

Pre-Kirurgiska Testerna är standardiserade sjukhus förfaranden. Före operation, kommer din kirurg kräva att du genomgår laboratorie (blodprov) och andra undersökningar för att säkerställa att du är frisk för operation. Ytterligare diagnostiska test kan begäras av kirurgen.

Download PDF

Get Ready For Surgery

DU KAN OCKSÅ VARA INTRESSERAD AV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar och specialerbjudanden