Phuket International Hospital

I Thailand på den tropiska ön Phuket, omgiven av Indiska Oceanens kristallklara vatten, ligger Phuket International Hospital –ett av de största privatsjukhusen i Sydthailand.

Phuket-International-Hospital-Panorama-1000

Sjukhuset i samarbete med PPSI är störst på Phuket när det gäller plastikoperationer. Sjukhuset blev renoverat i 2007 och kan erbjuda avancerad diagnostisk och terapeutisk behandling med specialitet i plastik och kosmetiska operationer, allmän medicin och kirurgi.

Phuket International Hospital grundades 1982 och var det första privata sjukhuset i regionen. Vi har nu ett avundsvärt gott renommé för att tillhandahålla högkvalitativ och kostnadseffektiv vård, i kombination med värme och omtanke som endast sant Thailändsk gästfrihet kan ge.

Standard Single Room

Standard Single Room

Våra faciliteter för sjukhuspatienter erbjuder allt från smakfullt dekorerade privata rum, VIP suite och en speciell internationell avdelning. De privata rummen har eget badrum, telefon, Tv, och balkong med utsikt. Alla rum har air-condition samt sängbord och garderob för personliga tillhörigheter.

För mer information om Phuket international Hospital se hemsidan www.phuketinternationalhospital.com.

Besök Hemsida

Get Ready For Surgery

DU KAN OCKSÅ VARA INTRESSERAD AV

Visar 1 av 3 sidor Next

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar och specialerbjudanden