Vanliga frågor

PPSI erbjuder högklassig service. Kvalitet är vår prioritet, vi bryr oss för patienter och vi erbjuder det mest lämpliga förfarandet till våra patienter. Vi är också mycket billigare än andra västerländska länder och de kostnadsbesparingar kan vara betydande, även när kostnader för flygbiljetter och hotell ingår.
Våra normer för kirurgi är jämförbara, om inte bättre än många västländer.
För att få ett godkännande att gå vidare med förfarandet så krävs betalning före operation.
En bokad konsultation är den tid där du får träffa kirurgen för samråd. Detta är din chans att diskutera med vår kirurg vad dina problem är och vilka resultat du förväntar dig att ha efter operationen. Detta är också den tid där kirurgen kommer att göra en fysisk undersökning och ge sina rekommendationer om det mest lämpliga förfarandet för dig. Kirurgi bekräftelse är ett fastställt datum för din operation. Detta är den dag då du kommer att skrivas in på sjukhuset. Ett bokat möte för konsultation och kirurgi kan i vissa fall bekräftas planeras på samma dag.
Enkelt, allt du behöver göra är att informera oss om din önskade datum antingen via vår hemsida eller via e-post eller telefon. Om våra kirurger är tillgängliga så skickar vi en bekräftelse. Om inte, kommer vi att föreslå nästa lediga dag.
Nej Du måste ta med egen. PPSI hjälper dig att köpa dessa kläder och vissa av våra ombud förser för sina kunder.
PPSI kirurger väl kvalificerade med lång erfarenhet inom området, de är certifierade och medlemmar i International Society of Aesthetic Plastic Surgery (iSAPS). Du kan kontrollera deras profiler på vår hemsida.
För att ge dig en uppfattning om hur dina bröst kommer att se ut, blir du ombedd att prova olika implantat storlek under din bysthållare vid din konsultation. Den slutliga bröstimplantat storleken avgörs mellan dig och din kirurg under din konsultation.

Get Ready For Surgery

DU KAN OCKSÅ VARA INTRESSERAD AV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar och specialerbjudanden