Varför PPSI?

Phuket har länge förknippats med svajande palmer, sol och en avslappnad livsstil. De senare åren har utvecklingen inom hälsoväsendet gjort att Phuket har blivit en destination som inte bara är för avkoppling och nöje utan också för sjukvård i världsklass.

Varför reser turister till Phuket för en plastikoperation? Priset är väl den mest uppenbara fördelen. Hälso- och sjukvård i Thailand är betydligt billigare än i Sverige och Skandinavien. Många av våra patienter kan betala både flygresan, behandlingen och vistelse på ett lyxresort och ändå spara pengar jämfört med en motsvarande behandling hemma.

Andra faktorer som bidrar till att göra Phuket till ett centrum för hälsoturism är bl.a:

  • Attraktiva och avslappnande omgivningar för rekreation
  • En tolerant och gästvänlig hållning gentemot utlänningar
  • En serviceorienterad kultur
  • Sund och god mat

Att utföra en plastikoperation hos PPSI innebär inte bara att du får valuta för dina pengar. Du kan också förvänta dig högsta kvalité i alla led. De medicinska insatserna är av god kvalitet och möter samma standard som i västvärlden. Fackligt kunnande, teknologi, hygien och säkerhet på Phuket’s internationella sjukhus håller generellt världsklass och flera läkare har läst eller praktiserat i USA.

PPSI´s patienter kommer från hela världen så både våra doktorer såväl som stödpersonalen pratar utmärkt engelska. Dessutom finns en heltidsanställd Skandinavisk koordinator på sjukhuset så att kommunicera på svenska möter inga hinder.

Att välja PPSI för din behandling handlar om att du väljer ett förmånligt pris utan att ge avkall på kvalitet.

Get Ready For Surgery

DU KAN OCKSÅ VARA INTRESSERAD AV

Visar 1 av 3 sidor Next

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar och specialerbjudanden